MEER RUIMTE, MEER MOGELIJKHEDEN

De Specialized Roubaix SL8 heeft meer ruimte dan ooit. Bredere banden, spatborden.. bikepacking. De roubaix SL8 is er klaar voor.

Roubaix sl8

SOEPELER IS SNELLER

Soepeler is sneller als je de rijder laat zweven, niet de fiets. Wanneer ruwe wegen je Roubaix raken, zorgen onze gloednieuwe Future Shock 3.0 en AfterShock-technologie ervoor dat je boven de chaos blijft zweven - de impact wordt met 53% verminderd ten opzichte van de concurrentie. De geometrie van de Roubaix zorgt voor een “IN“ de fiets, niet “OP“ de fiets gevoel dat ideaal is voor lange ritten. Hij ontlast je handen, armen en schouders, maar is toch klaar om elke kronkelige bergafgang met vol gas te ontleden.

MINIMAAL GEWICHT

Met 685 gram is de SL8 het lichtste frame in de World Tour. Dankzij de focus op aerodynamica op de plekken waar het echt verschil maakt en niet alleen waar het er goed uit ziet. Door de ervaringen van de Aethos toe te passen op de vorm van het frame voorkomen we het het gebruik van overtollig materiaal. Minimaal gewicht, maximale snelheid.

ENDURANCE WEGMACHINE

Met bandenmogelijkheden tot 40mm levert deze endurance wegmachine betere tractie dan ooit op ruwe wegen en zelfs op licht grind. We hebben hem voorzien van alle bevestigingspunten die je nodig hebt voor je avonturen - drie bidonhouders, bevestigingspunten voor de bovenbuis en hij is zelfs geschikt voor spatborden.