Performance racefietsen

Hou je van de lichtste, snelste en strakst sturende fietsen en heeft je rit doorgaans een competitief karakter? Dan is de racefiets voor jou gemaakt. Met een performance racefiets kun je het maximale uit je en rit halen

Performance

De naam zegt het al, racefiets de ultieme machine om er op te racen. Zo licht mogelijk en zo stijf mogelijk. Als je aanzet wordt iedere pedaaltrap omgezet in voorwaartse beweging. Tegenwoordig zijn de frames allemaal ontwikkeld om toch enigzins een dempend vermogen te hebben zodat de fiets toch niet alle oneffenheden vanuit de straat knalhard doorgeeft aan de rijder. Dat is de kunst van een goede racefiets bouwen. Licht, snel en toch comfortabel.

Zaterdag fietsritten

De rit is bedoeld om lekker een stuk te gaan fietsen met een kleine groep. Er is daarom geen enkele prestatiedrang. De verkeersregels worden gerespecteerd en van de rijders wordt verwacht dat zij zich netjes in het verkeer mengen. Kortom een groep fietsers waarvan andere weggebruikers zeggen, “zo hoort het”. het dragen van een fietshelm is verplicht.

Rondje op de racefiets