Wij zijn Specialized Brandstore

Het merk Specialized is diep verankerd bij van Herwerden. In 1988 brachten wij als eerste en enige winkelier dit prachtige merk naar Nederland.

Spec

Ontdek Specialized Fietsen bij Van Herwerden

Wist u dat wij alles van Specialized kunnen leveren? Of het nu gaat om fietsen of zelfs de kleinste draaisluiting aan uw schoen, wij hebben het in huis of kunnen het voor u bestellen. Van fietsen, kleding, schoenen, componenten tot accessoires, wij kennen het assortiment door en door. Het merk Specialized is diep verankerd bij van Herwerden. In 1988 brachten wij als eerste en enige winkelier dit prachtige merk naar Nederland.

Specialized Fietsen voor elke rijder

Wij begrijpen uw passie voor fietsen, en dat is de reden waarom we u de complete lijn Specialized fietsen bieden. Of u nu een fervente wielrenner bent, een avontuurlijke mountainbiker of gewoon een stijlvolle stadsfietser, Specialized heeft een fiets die perfect bij uw behoeften past. En als we zeggen dat we alles kunnen leveren, bedoelen we ook álles wat u nodig heeft voor de ultieme fietservaring.

RETUL Bikefit Systeem

Bij Van Herwerden gaan we verder dan alleen het aanbieden van fietsen. Wij werken altijd op maat, ook met het professionele RETUL bikefit systeem. Hiermee worden niet alleen alle op Specialized rijdende profploegen dynamisch gemeten, maar krijgt u ook de kans om uw fietservaring te optimaliseren. Onze certificering en expertise in het RETUL systeem stellen ons in staat om u de best mogelijke pasvorm en comfort te bieden.

Fietsmetingen

Hoogwaardige Service en Ondersteuning

Als trots familiebedrijf dat al meer dan 125 jaar bestaat, bieden wij niet alleen fietsen en accessoires, maar ook de service en garantie die nodig is. Specialized ondersteunt ons om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft, ook na uw aankoop. We zetten uw tevredenheid op de eerste plaats.

Advies op maat

Bij Van Herwerden nodigen we u graag uit, indien gewenst op afspraak, om de verschillende modellen uitgebreid toegelicht te krijgen. U bent u bij ons aan het juiste adres om de prestaties en het comfort van Specialized fietsen zelf te ervaren. We nemen de tijd om te ontdekken welk model het beste bij u past. Bij Van Herwerden staat Specialized centraal. We bieden niet alleen de producten, maar ook de passie, expertise en toewijding om uw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. Ontdek Specialized bij Van Herwerden en laat ons u de wereld van kwaliteit en prestatie tonen.