Fiets kopen simpel?

Elk fietsdoel heeft een passende fiets

Eos5 Dmkiii Eaw 20160524 Aj2 A1736

Zie Je door de bomen het bos niet meer?

Wij gelukkig nog wel want dat is ons vak. Wij hebben verstand van fietsen en kijken ook vooral naar het hele plaatje: u èn de fiets. Zo is het bij ons altijd de uitdaging u zo ontspannen mogelijk op de fiets te zetten afgestemd op uw fietsdoelen.

Maximaal fietsplezier

Zadelpijn, knie-nek-en schouderklanten, tintelende handen of andere kwetsbare delen zijn veel gehoorde problemen. Niet als u bij ons een fiets koopt. En als het onverhoopt ontstaat, gaan wij tot het uiterste om de klacht te verhelpen. Dat doen we bij iedere geleverde fiets, ongeacht de prijsklasse. We helpen overigens iedere fietser met klachten en hebben daar een gespecialiseerd aantal medewerkers voor. Onlangs is onze hypermoderne meetruimte geopend voor dynamische metingen.

Op afspraak, geen probleem

Op afspraak geholpen worden behoort tot de mogelijkheden. Aangezien een persoonlijk advies al gauw een uurtje duurt, verdient het de aanbeveling om middels contact formulier daarvoor een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat u door onze beste specialisten geholpen wordt.