Van Herwerden Ruil- & Retourservice

Gratis je product retour sturen, Soms ben je toch niet gelukkig met je aankoop. Van onze ruil- & retourservice wordt je vast blij

  • 30 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Gebruik het bij onze zending altijd meegestuurde retourformulier. Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product indien voorradig, of bestellen het product dat je wilt hebben.
  • 30 dagen lang, niet goed - geld terug garantie.Gebruik het bij onze zending altijd meegestuurde retourformulier. Binnen 3 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt. Groot of zwaar product? Die komen we ophalen. Wij zorgen dat het product weer bij je wordt opgehaald.
  • Is je product kapot binnen 30 dagen. Gebruik ons retourformulier en we sturen na ontvangst van je zending meteen een nieuw product.
  • Is je product kapot na 30 dagen? Dan heb je minimaal 2 jaar garantie op je product. Mail ons naar [email protected]

Hoe werkt het retourproces? Je kan het product zelf terugbrengen naar onze winkel in Voorburg. Kies je liever voor verzending? Dat is gratis en gaat als volgt:

VUL HET MEEGELEVERDE RETOURFORMULIER IN EN STUUR DAT MEE MET DE RETOURZENDING NAAR ONS ANTWOORDNUMMER.

  1. Zorg dat het product goed ingepakt is voor verzending en zet onze naam en Antwoordnummer met adres op de doos.
  2. Breng het pakket naar een postkantoor. De retourzending is gratis, behoudens een retourzending waarbij het gaat om geld retour, dan worden er € 6 kosten afgetrokken.
  3. Wij zorgen dat het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen na ontvangst op jouw rekening staat.

Veel gestelde vragen over retourneren

Mag ik mijn product retourneren? Jazeker. Echter bepaalde producten kunnen vanwege hun aard of vanwege hygiëne niet meer geretourneerd of geruild worden als die gebruikt zijn of als de verpakking geopend is. Bijvoorbeeld (gedragen) kleding en ondergoed in geopende verzegelde verpakking, software met verbroken verzegeling en gebruikte of geregistreerde apparatuur. Twijfel je of je een product kunt retourneren of ruilen?; neem dan contact met ons op. We komen vast tot een oplossing.

Hoe lang kun je retourneren?

Je hebt na ontvangst van de aankoop 30 dagen om ons te melden dat je het niet wilt houden. Gebruik daarvoor het meegestuurde retourformulier. Na deze 30 dagen kun je een product niet meer retourneren. Wel heb je natuurlijk 2 jaar garantie op je product.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Ongebruikte producten kun je retourneren met het bijgeleverde RETOURFORMULIER . Wel in originele staat en verpakking uiteraard. Na ontvangst van het retour gestuurde pakket maken wij binnen 3 dagen het bedrag aan je over.

Kan ik mijn product omruilen?

Je kan altijd ruilen binnen 30 dagen. Het door ons meegestuurde retourformulier wijst zich vanzelf.

Kies je bij het omruilen voor een goedkoper product, dan ontvang je het restbedrag binnen 3 dagen na ontvangst op je rekening.

Kies je bij het omruilen voor een duurder product? Dan sturen we je een betaalverzoek voor het restantbedrag. Wij sturen het product direct toe na ontvangst van je betaling.

Een product ruilen of terugbrengen in onze winkel kan ook.

Neem dan eerst contact met ons op, dan weet je zeker dat het nieuwe product voor je klaar ligt.

In dit geval hoef je geen gebruik te maken van het retourformulier. Wij helpen je direct en als je geld retour wilt, kunnen wij retour pinnen. Het duurt 24 uur voordat het bedrag dan weer bij je op de rekening staat.

Ik wil een groot of zwaar pakket terugsturen.

U mailt ons eenvoudig en wij zorgen dat het afgehaald wordt. U stuurt ons een foto van het ingevulde RETOURFORMULIER dat altijd bij de zending zit.