Litespeed Custom opties

Een titanium fiets bouw je niet zomaar en als je hem dan bouwt, dan moet het ook wel helemaal koppen. Litespeed biedt voor ieder frame custom opties. .

Info Tit Back2

Custom bracket opties

Niet alleen de maat en bevestigingspunten kun je customizen, ook de bracket mag je zelf bepalen. Standaard zit er een PF30 bracket in alle frames, maar je kunt ook voor de nieuwste standaard T47 met draad kiezen tegen een meerprijs.

Achterdrager bevestigingspunten

Heb je niet voldoende aan de bikepacking volumes en wil je een achterdrager op je Litespeed? dat kan. Litespeed biedt de optie om achterdrager bevestigingspunten naadloos in je frame te laten verwerken. Ze lassen op de juiste plekken voor iedere maat en ook custom frames. De titanium bevestigings punten zijn niet standaard en altijd tegen een meerprijs.

Frame op maat gebouwd

Kom je niet uit met de standaard geometrie of wil je net wat meer comfort? Bouw je frame custom op maat. Litespeed kan ieder frame geheel naar jouw wensen op maat bouwen.

Speciaal custom lakwerk

Een droom fiets bouw je niet vaak en als je hem dan bouwt, dan het liefst in de mooiste kleur. Litespeed heeft een select aantal kleuren waaruit je kunt kiezen. De lak is oerdegelijk en van zeer hoge kwaliteit.

Top Tube bevestiging

Neem meer mee en laat bevestigingspunten voor houders of overig accessoires in de bovenbuis integreren. Een aanrader voor alle gravelframes.

Spatbordbevestiging

Een echt veelzijdige fiets is pas af als er ook een mogelijkheid is om vaste spatborden te monteren. Uiteraard zonder afbreuk van de clean look. Frames met meer bandruimte bieden ook de optie voor spatborden en je kunt tegen een meerprijs de spatbord bevestigingspunten in het frame laten verwerken