LITESPEED T5

Deze fiets is hetzelfde als je favoriete paar schoenen. Ze zitten heerlijk, je kunt ze de hele dag dragen en je krijgt geen vermoeide voeten. Zo ook met de Litespeed T5

T5Back
 1. Fietsen
 2. Heren
 3. Frames
 4. Aanbiedingen

litespeed T5 Disc

€ 2.299,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht. Wil je op de hoogte gehouden worden over de beschikbaarheid, schrijf je dan hier in:

Fiets leasen? Geen probleem

Een comfortabele racefiets

De T5 is gemaakt om hele dagen te touren, en je stapt er fit vanaf. Maar een snelle Amstel Gold race is ook buitengewoon goed te doen met deze alleskunner. Het is een racegeometrie met een tikje comfort aan de voorzijde vanwege een 2-3 cm hogere balhoofdbuis., Dit geeft ontspanning in de schouders en nek.

Tapered balhoofdbuis

De 44mm balhoofdbuis is passend voor de nieuwste “tapered” voorvorken waarvan de onderkant een bredere diameter heeft voor maximale stijfheid in bochten. Bovendien ziet

Brede buizen maar toch comfortabel

De oversized “tapered” bovenbuis i.c.m. met de 44mm T5 balhoofdbuis garanderen een strakke besturing. De T5 is stijf genoeg voor een wedstrijd en geeft toch dat heerlijk dempende gevoel dat Litespeed titanium biedt. De hele lange dag als het moet !

Standaard geometrie of op maat?

Litespeed biedt in het T5 frame 6 standaard maten met bijbehorende geometrie. Maar Litespeed maakt ook custom frames. Laat precies op uw lichaamsmaten een frame produceren. Echt maatwerk speciaal voor u!

Een standaard Litespeed T5 frame kost 1499,- zonder voorvork en balhoofd en er zijn tal van custom opties om aan het frame toe te voegen. Een Custom maatframe of speciaal lakwerk kan ook tegen een meerprijs. Bekijk de opties

Alleen maar het allerbeste titanium

Bij Litespeed kiezen ze niet voor makkelijk te bewerken titanium voor het vormen van framebuizen. Hun buizensets zijn aerospace grade titanium. De meest zuivere legering en geen recycled titanium. Harder maar tevens lichter. Ieder frame wordt met dezelfde zorg behandelt. De lasdraden waarmee de buizen aan elkaar worden gelast zijn van exact dezelfde samenstelling als de buizen omdat dit direct bij het trekken van de buizen wordt “meegetrokken’”, zodoende is de versmelting zonder enig verschil in gradatie van het titanium. Het voordeel is dat er lassen ontstaan die zeer homogeen van samenstelling zijn. Betrouwbaar dus. Dit doet geen enkele fabrikant !

Technische frame specificaties

 • Koud bewerkte 3AL/2.5V bovenbuis voor haarscherp sturen.
 • Bi-axial geovaliseerde 3AL/2.5V onderbuis.
 • A-symmetrische achtervorken voor directere krachtoverdracht.
 • Endurance performance geometrie
 • Bandbreedte voor max 26mm banden
 • PF30 BB bracketschaal
 • Voorziening voor Electronisch schakelen
 • In de U.S.A. met de hand vervaardigd door Litespeed manufacturing
 • Gemiddeld gewicht voor een frame in de maat M: 1,398 gram