Power serie

Bijna iedere Santos kan je met elektrische ondersteuning samenstellen. Een Santos e-bike is een sportieve alleskunner met power. Hij brengt je naar je werk en verder, véél verder. Lekker genieten met de wind in de rug.

Dsc04586 1280Px D0D4E859

Santos PX

Een Santos PX is de snelle en lichte E-bike met Pendix middenmotor. Gebruik 'm als een stijlvolle commuter, een lichtgewicht sportieve toerfiets of vlotte vakantiefiets voor light-trekkings. Ondersteund door de Pendix middenmotor, trek je eenvoudig weg bij het stoplicht en cruise je vlot en op je gemak naar je eindbestemming. Fris en fruitig. Een Santos Px is betrouwbaar, laag in gewicht en zeer eenvoudig te bedienen.

E-bikes waar je op kunt bouwen

Op zoek naar de meest betrouwbare E-bikes met middenmotor startte Santos een samenwerking met Pendix. Wat tot stand kwam is een solide, duurzame middenmotor met speciale Santos PX software en een grotere actieradius.

.

Grotere actieradius

Haal meer uit je accu met eigen Santos PX software. Door slim gebruik van de capaciteit heb je een grotere actieradius in stand 1 (eco) en 2 (smart). De Santos PX software wordt meegeleverd op alle Santos PX E-bikes.

Beschikbaar is 3 typen fietsen

Een Santos Racelite, Trekking Lite en Travelmaster 3+ kun je uitvoeren met een Px elektrische aandrijving. Bent u benieuwd hoe een Santos Px fietst? WIj zijn experience center en u kunt bij ons alle soorten fiesten uitgebreid proefrijden

Proefrijden op een Santos