Travelmaster serie

Fietsen gemaakt voor de lange afstand met comfortabele zitpositie. Of je nu 35kg bagage meeneemt of 10kg een Santos travel is er altijd klaar voor

Santos Back

Santos Travelmaster 3+

Met al je bagage de hele wereld over. Met een Travelmaster 3+ fiets je zonder problemen de wereld over. Ze zijn sterk, stabiel en bewezen betrouwbaar. Met een stalen voorvork, schijf of velgrem. Ze laten je niet in de steek, ook niet als je nog ongeveer 583 kilometer verwijderd bent van de eerst volgende fietsenmaker.

Travelmaster 3+

Santos Travelmaster 2.9

De Travelmaster 2.9 volgt gewillig en suist strak door de bochten. Ook tijdens een razendsnelle afdaling over asfalt of onverharde bergpaden. Hij heeft een super sterk frame, een stalen vaste of verende voorvork en ijzersterke wielen waardoor zwabberen verleden tijd is.

Travelmaster 2.9

Santos Travelmaster 2.8

De Travelmaster 2.8 volgt gewillig en suist strak door de bochten. Ook tijdens een razendsnelle afdaling over asfalt op weg naar je werk of de camping aan de Moezel. Hij heeft een super sterk frame, een stalen vaste voorvork en ijzersterke wielen waardoor zwabberen verleden tijd is.

Travelmaster 2.8

Santos Travelmaster 2.6

De Travelmaster 2.6 is al van grote afstand te herkennen als een échte Santos. De heavy-duty Travelmaster 2.6 is al meer dan tien jaar de favoriete fiets van de meest fanatieke wereldreizigers en wordt beschouwd als de Land Rover Defender onder de Santossen. No-nonsense design, oerdegelijk, puur functioneel en na vele jaren 'still going strong'.

Travelmaster 2.6