Santos Travelmaster 2.9

De Travelmaster 2.9 is de meest veelzijdige heavy-duty trekkingfiets van Santos. Een bundeling van alle wensen en ervaringen van de vele Santos-rijders leverde een ultieme vakantiefiets als resultaat.

Tm29 4 1920 3288B221
  1. Fietsen
  2. Heren
  3. Vakantiefietsen

Santos Travelmaster 2.9 Rohloff

€ 5.935,00

Een echte Santos, klaar voor het zware werk

De Travelmaster 2.9 is een echte Santos, wat betekent dat hij gebouwd is op maximale duurzaamheid met een minimum aan onderhoud. Daar zorgen de Rohloff naaf en de riemaandrijving voor. De remmen kun je kiezen uit alle bestaande varianten: hydraulische Magura velgremmen, V-brakes of schijfremmen.

Stabiel rijgedrag, ook met véél bagage

De Travelmaster 2.9 kun je uitrusten met ruim 40 kg bagage verdeeld over 5 tassen. Kies bijvoorbeeld een Santos TravelRack XL achterdrager (26 kg*) en een Tubus lowrider (15 kg). Het sterke, stijve frame en de stalen voorvork geven geen krimp als je met 25 km/u over een klinkerweg fietst of wat boomwortels tegenkomt. De 2.9 is als enige vakantiefiets beschikbaar met verende voorvork. De Travelmaster 2.9 is je pakezel, je dromedaris.

Extra sterke vakantiewielen

Natuurlijk krijgt een Travelmaster 2.9 de extra sterke vakantiewielen mee. Ze zijn handgemaakt met de beste velgen die er bestaan. Onze naven hebben 36 spaakgaten en de spaaknippels worden geborgd.

In de Travelmaster 2.9 passen hele brede banden. Dat rolt licht en rijdt comfortabel over elke ondergrond. Banden monteren tot 60mm zonder spatborden en 55mm met, zodat je ruim voldoende bandvrijheid hebt.

E-bike ready

De Santos Travelmaster 2.9 is ontworpen met een blik op de toekomst. Hij is E-bike ready, wat betekent dat je hem later nog kunt elektrificeren. Dat is fijn, want je weet nu eenmaal niet waar je over een paar jaar aan toe bent. Een Santos E-bike heeft een krachtige power-motor of Midden-motor een grote accu voor een grote actieradius. We bouwen hem modulair op, waardoor we flexibel blijven voor al je wensen, nu en in de toekomst.

Meer informatie over een Santos E-bike

Santos Travelmaster 2.9 proefrijden?

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u perfect op de fiets komt te zitten zonder pijn in de handen, nek of schouders meestal op ervaring maar indien nodig simuleren wij uw gewenste maat op onze hyper moderne pas fiets. Ervaar het zelf tijdens een uitgebreide proefrit op ieder model Santos, in elke gewenste maat. Vraag uw proefrit aan