Garmin Vector 3 Power meting

Vector

De nieuwe versie van de Garmin Vector pedalen zijn nu leverbaar. Trainen op vermogen geeft u het beste inzicht in de doelstellingen die u zichzelf heeft gesteld voor het komende seizoen. Met de Vector 3 vermogensmeter pedalen fiets u langer, slimmer, en connected. Doelen die u zichzelf stelt of persoonlijke records die u probeert te verbreken tijdens een volgende Gran Fondo of race, uw vermogen is de meest betrouwbare factor om uw prestaties te meten.

Bij Vector 3 zitten in tegenstelling tot andere vermogensmeters de sensoren in de pedalen. Op deze manier zijn de gegevens van iedere trainingssessie betrouwbaar en nauwkeurig.

Til uw prestaties naar een hoger niveau

Het Vector 3 systeem meet uw vermogen aan beide zijdes, en geeft u zo de mogelijkheid om het vermogen tussen het linker- en rachterbeen individueel te bekijken en analyseren. De Vector 3 pedalen meten het totale vermogen, de cadans en de balans tussen links en rechts. Ook is er de mogelijkheid om geavanceerde fietsdynamica-gegevens te meten en zo uw training aan te passen aan de sterke of zwakke punten om zo uw prestaties te verbeteren. Hoe is verhouding tussen en zittende en staande positie, hoe effectief is de houding, geeft u inzicht in de vermogensfase. Alle statistieken kunnen worden bekeken op compatibele Edge fietscomputers en Garmin Connect Mobile App.

Eenvoudig te bevestigen, te verplaatsen en te gebruiken

De Vector 3 kan worden bevestigd zoals elk ander pedaal en u verplaatst ze zelf eenvoudig van de ene naar de andere fiets. Ideaal als u week naar Mallorca gaat en daar een fiets huurt. Verder zorgen het strakke ontwerp en de verbeterde ergonomie voor meer ruimte in de bochten, en de precisie van de roestvrijstalen pedaalas en de composiet pedaalkern zijn ontworpen en getest om jarenlang mee te gaan. De levensduur van de LR44 batterij is maar liefst 120 uur, en zijn eenvoudig te verwisselen.