Maak kennis met E-mountainbiken

Samen met onze vaste instructeur Remko van Gils wordt er in een groepje van maximaal 3 klanten op een relaxte en sportieve wijze kennis gemaakt met deze fantastische tak van sport die in heel de wereld sterk groeit.

Specialized Levo SL test essai Copyright E Schoeman Vojomag 4

Dit vindt je leuk, maak kennis met E-mountainbiken

Wij bieden de mogelijkheid om met een prachtige Specialized E-mountainbike het parcours in Zoetermeer eens op een heel verrassende manier te verkennen. E-mountainbikes zijn razend populair in bergachtige streken. Maar vergis je er niet in hoe leuk het in ons eigen land is, om met deze fiets de natuur in te gaan. Samen met onze vaste instructeur Remko van Gils wordt er in een groepje van maximaal 3 klanten op een relaxte en sportieve wijze kennis gemaakt met deze fantastische tak van sport die in heel de wereld sterk groeit.

Voordeel van een E-mountainbike t.o.v. een normale mountainbike:

  • Zware parcoursen hoef je niet meer te mijden, “het blijft leuk, sterker nog, het is véél leuker” !
  • Hart-longfunctie wordt heel goed geconditioneerd en de extreme inspanningen die het soms niet leuk maken voor velen worden vermeden.
  • Tijd dat je op de bike wil zitten neemt alleen maar toe, daardoor ook de fitheid.
  • Het is véél meer fun.

Hoe, wat en waar?

De kennismaking bestaat uit 2 delen. Deel 1 een korte introsessie en kennismaking in de winkel. Deel 2 de Fietssessie. In de winkel bij ons krijgt u een korte introductie van het fenomeen E-bike. De maat wordt bepaald van de fiets waarop u gaat rijden, alle techniek wordt besproken en er is voldoende tijd voor al uw vragen. En u kunt een kort stukje fietsen voor een eerste kennismaking met de techniek. Dit neemt ca. 1 uur in beslag.

Deel twee, de fietssessie

Deel 2, de fietssessie, de enige manier om de fietsen echt te ervaren. De duur van de fietssessie is ca. 1,5 uur, kom bij voorkeur in sport of fietskleding en het dragen van een helm is verplicht. Komt u op de fiets dan hebben wij een veilige stalling voor uw fiets en ook de auto is makkelijk te parkeren. Er wordt gereden op en rondom het mountainbikeparcours in het Buytenpark te Zoetermeer. Een ideaal terrein om de fiets echt eens aan de tand te voelen, met steile klimmetjes en technische stukken. Uiteraard onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. We verzamelen bij Zilverberkzoom 27 Zoetermeer. Daar begint uw nieuwe avontuur met de E-mountainbike. Kosten: € 49,-* totaal. introsessie + fietssessie incl. gebruik Specialized E-mountainbike en begeleiding van een gediplomeerd instructeur.

*Bij aankoop van een e-mountainbike binnen 6 maanden € 49,- retour.

Gaat u mee? Schrijf direct in

Wij nemen na het invullen van uw gegevens altijd contact op voor het maken van de afspraken, dat kan de hele week gedurende onze openingstijden

We stemmen de afspraak persoonlijk met u af, maar mocht u een voorkeur hebben dan houden we daar rekening mee.