Rondje op de racefiets

Ben je al een racer? haak aan en rij samen een rit op de racefiets in de omgeving

Specialized Ruby 2907 Cmyk

Zaterdag fietsritten

De rit is bedoeld om lekker een stuk te gaan fietsen met een kleine groep. Er is daarom geen enkele prestatiedrang. De verkeersregels worden gerespecteerd en van de rijders wordt verwacht dat zij zich netjes in het verkeer mengen. Kortom een groep fietsers waarvan andere weggebruikers zeggen, “zo hoort het”. Een fietsbel is daarom verplicht, alsmede het dragen van een fietshelm.

Kan iedereen mee?

Er wordt gestreefd naar een korte en een wat langere rit waarbij de fietsers halverwege de keus hebben terug te gaan met een andere begeleider. Ritten bijvoorbeeld naar Noordwijk (ca. 50km) en/of Zandvoort (ca. 85km) voor ieder die wil.

Waar en hoe laat?

Start is altijd om 9.30 op de zaterdag vanaf onze winkel. Inschrijven of aanmelden is niet nodig. Deelname is op eigen risico, het is geen evenement of officiële rit. De deelnemers moeten wel enige ervaring hebben om in een groepje te fietsen. Bent u niet zeker of u dat kunt? Neem dan contact op met onze vaste trainer Remko van Gils. Onder zijn begeleiding kun je aan onze gratis starterscursus deelnemen.

7 maart, 21 maart, 4 april, 18 april, 2 mei, 16 mei, 6 juni, 20 juni, 4 juli, 5 september, 19 september, 3 oktbober, 17 okbober, 31 oktbober

Heeft u nog vragen?