Specialized E-Roadbikes

Een krachtige mix van licht gewicht, kracht, bereik en connectiviteit. Niets anders op de weg komt in de buurt. Dit is de toekomst! Specialized Creo

Specialized Creo Banner

Het is alsof de beklimmingen vlak zijn geworden en u fietst lachend ondanks tegenwind. De Specialized Creo serie heeft een zeer laag gewicht van 12kg of 13kg en voelt en stuurt daarom als een racefiets. Fiets gemakkelijk lange afstanden of bewaar wat energie voor het terugweg, alles is instelbaar via de app. Ritten van boven de 100km zijn geen probleem en ook zonder ondersteuning is het een fantastische fiets met een zeer lage rolweerstand en helemaal geen weerstand van de motor.

  • 1

Rij langer, verder en comfortabeler

Op de weg of op de gravel? De Turbo Creo SL is ook beschikbaar als Evo model. Ga verder als de weg stopt en gravel er op los met de EVO Serie

Creo

Zelfde inspanning, dubbele beloning

Het wordt niet eenvoudiger, het gaat wel sneller. De soepele, 240 watt Specialized SL 1.1-motor verdubbelt uw inspanning en is fluisterstil. Het is het meest efficiënt als u het meest efficiënt bent, dus levert de motor zijn volledige kracht tussen een cadans van 60 en 100, alsof het recht uit je bionische benen komt.

Snel, licht en onvermoeibaar

Het lichte en vrije gevoel op de pedalen, het zelfvertrouwen en de controle op het stuur, komen door een op Tarmac geïnspireerd FACT 11r carbon frame en de Parijs-Roubaix-winnende Future Shock 2.0. Met slechts 13.3 kg is de Turbo Creo SL EVO lichter dan de concurrentie, zelfs zo licht dat je vergeet dat hij elektrisch is.