WAHOO KICKR CORE

Met een zwaar vliegwiel, een maximaal vermogen van 1800 Watt en een maximale hellingsgraad van 16 procent is deze trainer klaar voor iedere uitdaging.

WAHOO BANNER
  1. Hometraining
  2. Trainers

WAHOO FITNESS Kickr Core

€ 799,00

Wahoo kickr core

De Wahoo Kickr Core trainer is de bekendste fietstrainer van Wahoo en positioneert zich tussen de scherp geprijsde Kickr Snap en Kickr Power Trainer. Met een zwaar vliegwiel, een maximaal vermogen van 1800 Watt en een maximale hellingsgraad van 16 procent doet deze krachtspatser nauwelijks onder voor welke toptrainer dan ook. De Kickr Core is een direct drive trainer en u vervangt het achterwiel door de trainer. Een cassette is niet meegeleverd en is van uw huidige fiets te gebruiken of los aan te schaffen. Wij bieden in onze winkel de gratis service van het plaatsen en afstellen van uw fiets op de trainer. Een cassette wordt niet standaard meegeleverd De Trainer is geschikt voor 8, 9, 10 en 11-speed Shimano en SRAM cassettes.

Direct drive trainers van Wahoo zijn de stilste fietstrainer op de markt. Deze trainer biedt een realistische en accurate trainingservaring zoals je mag verwachten van Wahoo. De constructie is gemaakt van robuust roestvrij staal en is daardoor erg solide en duurzaam. Leg eenvoudig je snelheid, kracht en afstand vast met de interne vermogensmeter. De trainer communiceert via Bluetooth Smart en ANT+. Hierdoor is hij heel gemakkelijk te koppelen met diverse devices en programma’s, waaronder sporthorloges, sensoren, fietscomputers, Zwift en TrainerRoad. Dankzij de geïntegreerde led lampjes zie je direct welke verbindingen actief zijn. De Kickr is bijzonder sterk en super stabiel zodat je probleemloos alles kan geven en het maximale uit je training kan halen. Maximale vermogen is 1800 watt.

Compatibel met versie 8 of hoger, iPhone 4S, iPad 3e gen, iPod touch 5e gen, of nieuwer, Android 4.3 of hoger en met Bluetooth Low Energy, Mac en Windows hebben ANT+ USB dongle nodig of Bluetooth Low Energy

De Wahoo Kickr Core is perfect voor de voorbereiding op die speciale fietstocht en je fietst gemakkelijk meer kilometers, ook als het weer het niet toelaat. De trainer is ideaal in combinatie met Zwift om je in topconditie te brengen voor het seizoen.

Specificaties

Kleur Black
Max. vermogen 1800 watt
Max. hellingshoek 16%
DST Groepcode 4A01
Simulatie afdaling Ja
Nauwkeurigheid 2%
Type trainer Smart trainer
Geschikte wielmaten 24 tot 29 inch
Connectiviteit Bluetooth en ANT+