Santos Experience center

De enige echte manier om de meest geschikte fiets te ontdekken is een lange testrit. Die mogelijkheid bieden wij u. Wij kunnen nagenoeg iedere Santos voor u klaarzetten.

Santos Travelmaster 2 Perspectief

Een paar uur proefrijden? Geen probleem

De enige echte manier om de meest geschikte fiets te ontdekken is een lange testrit. Die mogelijkheid bieden wij u. U kunt bij ons ieder model Santos uitgebreid proefrijden. Wij helpen u graag bij de keuze van het model en de maat en zorgen ervoor dat de fiets klaarstaat voor een uitdagende proefrit, laat uw gegevens achter via de knop proefrijden of een Santos en wij nemen contact met u op!

Het grote voordeel als u bij ons binnenloopt is dat wij werkelijk alles weten van het merk en de mogelijkheden. Wij zijn namelijk de eerste Santos dealer van de wereld en trotse World Store!. We hebben een enorme ervaring op het gebied van advies op maat. Niet alleen over de uitvoering van de fiets maar ook de maat zelf. Wij zoeken voor u de perfecte match en dat hoeft zeker niet de duurste te zijn. Zorgeloos fietsen zonder ongemakken met techniek die je nooit in de steek laat, waar ook ter wereld.

Proefrijden op een Santos